Portfolio

Onderstaand een kleine greep uit mijn visuals voor zowel filmpjes als praatplaten. Klik op de film of afbeelding om het in zijn geheel te bekijken.

 

Introductiefilm
Buurtteams Jeugd en Gezin Nijmegen wilde op een duidelijke, laagdrempelige manier aan gezinnen laten zien waarvoor en hoe ze bij hen terecht kunnen. Hiervoor heb ik een beeldscript scenario opgesteld en vervolgens alle gebruikte figuren uit het filmpje getekend (ook los per onderdeel). Daarna heeft het bedrijf MADEBYMEDIA het verwerkt tot deze film.


Inspiratiekaart

Inspiratiekaart

ROC Rivor, Dulon College en Rijn IJssel ontwikkelden gezamenlijk een training om toekomstige zorgrunners op te leiden. Tijdens de training kregen de studenten allerlei taken aangeleerd. Samen met de algemene vaardigheden heb ik deze vormgegeven op een inspiratiekaart. Een geheugensteuntje voor de zorgrunners en ter inspiratie voor een gesprek met hun begeleider.

Visualisatie jaarplan

Visualisatie jaarplan

Voor een afdeling binnen de gemeente Ede heb ik het jaarplan 2023 mogen visualiseren. Deze visual is gebruikt om het jaarplan binnen de afdeling te bespreken en in het domein te presenteren.

Werkwijze in beeld

Werkwijze in beeld

Voor Stichting Oidos uit Nijmegen heb ik een praatplaat getekend van haar werkwijze. Met deze praatplaat kunnen medewerkers in hun eigen woorden toch eenduidig vertellen wat ze doen. De praatplaat is inmiddels volop in gebruik en het levert mooie gesprekken op met gezinnen, samenwerkingspartners en nieuwe collega's.

KLWO-training

KLWO-training

Voor Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn deze ‘visuele samenvatting’ gemaakt van een training.

Kaartjes

Kaartjes

Soms word ik ook gevraagd om een kaartje te tekenen. Bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een bruiloft, een uitnodiging enz.

DISC-model

DISC-model

Voor verschillende coachpraktijken teken ik diverse praatplaten die direct toepasbaar zijn in de praktijk.